Browlift -Browlamination
Het nieuwste op wenkbrauw gebied is een browlift of browlamination behandeling. Deze behandeling overgewaaid uit Rusland en is geschikt bij meerdere wensen. U wilt de wenkbrauw voller laten lijken? Een Brow lift zet de haartjes naar omhoog. Het resultaat zal verbluffend zijn. Uw wenkbrauw lijkt echt voller en dikker. Online wordt deze wenkbrauw look ook wel fluffy brow genoemd. U wilt opstandige, wilde haartjes recht gestreken hebben en weer netjes allemaal 1 kant op hebben? Ook dan is brow lift of brow lamination behandeling geschikt. Voor mannen met weerbarstige haartjes is dit ook een geweldige oplossing. Hoe werkt het? Na een intake waarbij u kunt aangeven wat uw wensen zijn gaan we de wenkbrauwen modelleren en eventueel verven. Met 2 verschillende lotions kammen we de haartjes de kant op waarop u ze wilt hebben. Na de inwerkingstijd van de lotions stylen we uw wenkbrauwen en laten we zien wat u het beste thuis kunt gebruiken om dezelfde look te creëren. Het resultaat zal ongeveer 4 weken zichtbaar zijn.
Deze behandeling is geschikt voor u wanneer wenkbrauw haartjes een gemiddelde of lange lengte hebben. Wanneer u het niet erg vind om de wenkbrauwen in de ochtend weer te kammen en in model te brengen. Wilt u een dag de wenkbrauwen niet gelift hebben dan kamt u ze simpelweg naar opzij. Deze behandeling is niet geschikt bij hele dunne fijne wenkbrauwen. Wanneer de wenkbrauw haren erg recht naar beneden ( bijvoorbeeld bij Aziatische wenkbrauwen) groeien kunnen de haartjes wel opzij maar niet helemaal omhoog gelift worden ivb met de breekbaarheid. Ook niet geschikt bij: actieve acne, eczeem, z wangerschap, recente pmu, recente hormoonzalf, recente chemische peeling, injectables of laserbehandelingen.
Voor wie geschikt?
Browlift-browlamination
Het nieuwste op wenkbrauw gebied is een browlift of browlamination behandeling. U wilt de wenkbrauwen voller laten lijken? Een Brow lift zet de haartjes naar omhoog. Het resultaat zal verbluffend zijn. Uw wenkbrauw lijkt echt voller en dikker. Online wordt deze wenkbrauw look ook wel fluffy brow genoemd. U wilt opstandige, wilde haartjes recht gestreken hebben en weer netjes allemaal 1 kant op hebben? Ook dan is brow lift of brow lamination behandeling geschikt. Voor mannen met weerbarstige haartjes is dit ook een geweldige oplossing. Hoe werkt het? Na een intake waarbij u kunt aangeven wat uw wensen zijn gaan we de wenkbrauwen modelleren en eventueel verven. Met 2 verschillende lotions kammen we de haartjes deze kant op waarop u ze wilt hebben. Na de inwerktijd van de lotions stylen we uw wenkbrauwen en laten we zien wat u het beste thuis kunt doen om dezelfde look te creëren. Het resultaat zal ongeveer 4 weken zichtbaar zijn. Deze behandeling is geschikt voor u wanneer u het niet erg vind om de wenkbrauwen in de ochtend te kammen en in model te brengen. Wilt u een dag de wenkbrauwen niet gelift hebben dan kamt u ze simpelweg naar opzij. Deze behandeling is niet geschikt bij hele dunne fijne wenkbrauwen. Wanneer de wenkbrauw haren erg recht naar beneden( bijvoorbeeld bij Aziatische wenkbrauwen) groeien kunnen de haartjes wel opzij maar niet helemaal omhoog gelift worden ivb met de breekbaarheid. Ook niet geschikt bij: actieve acne, eczeem, zwangerschap, recente pmu, recente hormoonzalf, recente chemische peeling, injectables of laserbehandelingen.