Openingstijden Nieuw adres! Wij werken alleen op afspraak op de volgende dagen: Maandag    10:00 - 16:30 Dinsdag      12:00 - 17:30 Woensdag   9:30 -  17:30 Donderdag  gesloten Vrijdag          9:30 - 17:00    Zaterdag      10:00-16:00  (2x per maand) Afspraak inplannen U kunt gemakkelijk online een afspraak maken via bovenstaande link. Wanneer u voor het eerst een afspraak maakt moet u een account aanmaken. Dit kunt u het beste op een pc of laptop doen. Na het maken van een afspraak krijgt u direct een bevestiging per email. Hebt u deze email niet ontvangen neem dan contact op, mogelijk is uw afspraak niet bevestigd. Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u bellen met 0592-860698 spreek onze voicemail in wanneer wij in behandeling zijn. Let op! Kijk in onze online agenda voor de actuele openingstijden. Onze salon wordt druk bezocht, plan op tijd uw afspraak in om teleurstelling te voorkomen, de wachttijd kan 2 weken zijn.
! Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van uw afspraak kosteloos. ! Bij het maken van een afspraak gelden onze algemene voorwaarden  en privacy wet. Deze kunt u hier lezen.
Conscient Wenkbrauw Beauty Dr.Philipsweg 15E 9403 AC Assen - Drenthe 0592-860698 info@wimpersenwenkbrauwen.nl
Route: De Dr Philipsweg is een zijstraat van het grote kruispunt Overcingellaan en de Industrieweg. U vind daar ook het Veemarkt terrein. Sla op het kruispunt * de Dr.Philipsweg in ( langs het spoor) Op de hoek van de Dr.Philipsweg ziet u een kwikfit garage. Rij op de Dr.Philips weg ongeveer 500 meter en sla linksaf (op de hoek ziet u Asser glas verfhandel) het parkeerterein op. U vind Conscient op nummer 15 E. Op de deur staat Corine Wax Beauty. De salon bevind zich op de eerste verdieping. U kunt gratis voor de deur parkeren. * Let op! Dit kruispunt is vernieuwd, oude navigatie systemen hebben dit nog niet verwerkt. Conscient is ingeschreven als Conscient beauty KvK 01138282
Locatie Conscient Wenkbrauw Beauty is gevestigd samen met Corine Wax Beauty. U kunt op deze locatie terecht voor wenkbrauwstyling, lashlift, schoonheidsbehandelingen, waxen van het hele lichaam ( www.waxbeauty.nl) Ipl ontharen, spraytanning en nagelstyling.
Conscient Wenkbrauw Beauty Dr. Philipsweg 15E     Nieuw adres! 9403 AC Assen - Drenthe 0592-860698 info@wimpersenwenkbrauwen.nl Wij werken alleen op afspraak op de volgende dagen: Maandag    10:00 - 16:30 Dinsdag      12:00 - 17:30 Woensdag    9:30 - 17:30 Donderdag   Gesloten Vrijdag           9:30 - 17:00    Zaterdag     10:00 - 16:00  (2x per maand) Afspraak inplannen U kunt gemakkelijk online een afspraak maken via bovenstaande link. Na het maken van een afspraak krijgt u direct een bevestiging per email. U dient voor de eerste keer een account aan te maken, dit gaat het gemakkelijkste op een laptop of pc. Heeft u na het online inplannen geen email ontvangen? Neem dan contact op, mogelijk is uw afspraak niet bevestigd. Wilt u liever persoonlijk contact dan kunt u bellen met 0592-860698 Spreek aub de voicemail in wanneer wij in behandeling zijn. Let op! Kijk in onze online agenda voor de actuele openingstijden. Onze salon wordt druk bezocht, plan op tijd uw afspraken in om teleurstelling te voorkomen, de wachttijd kan 2 weken zijn. 
Locatie Conscient Wenkbrauw Beauty is gevestigd samen met Corine Wax Beauty. U kunt op deze locatie terecht voor wenkbrauwstyling, lashlift, schoonheidsbehandelingen, waxen van het hele lichaam ( www.waxbeauty.nl) Ipl ontharen, spraytanning en nagelstyling. Route De Dr. Philipsweg is een zijstraat van het grote kruispunt* Overcingellaan en de Industrieweg. U vind daar ook het Veemarkt terrein. Sla op het kruispunt de Dr.Philipsweg in ( langs het spoor) Op de hoek van de Dr.Philipsweg ziet u een Kwikfit garage. Rij op de Dr.Philips weg ongeveer 500 meter en sla linksaf (op de hoek ziet u Asser glas verfhandel) het parkeerterein op. U vind Conscient op nummer 15 E. Op de deur staat Corine Wax Beauty. Parkeren is gratis en kan voor de deur. De salon bevindt zich op de eerste verdieping. *Let op! dit kruispunt is vernieuwd, oude navigatie systemen hebben dit nog niet verwerkt. ! Annuleren van een afspraak kan tot 24 uur van uw afspraak kosteloos. ! Bij het maken van een afspraak gelden onze algemene voorwaarden en privacywet Deze kunt u hier lezen Conscient is ingeschreven als Conscient beauty KvK 01138282