Wanneer welness en huid verbetering samen gaan ontstaat Puurr. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis. De belangstelling hiervoor bestaat, omdat deze producten verantwoord zijn en uiteindelijk de beste resultaten leveren. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder. Hier speelt PUURR op in. De huidverzorgingsproducten van Puurr zijn vrij van parabenen, niet op dieren getest en voor elk huidtype is een geschikte variant ontwikkeld. De prijzen zijn opmerkelijk laag door te besparen op dure verpakkingen. Onze behandelingen:                             
Gevoelige en droge huid   Boek online
PUURR SENSE      39,00
De Puurr SenSe behandeling is geschikt voor de droge gevoelige huid. De droge en gevoelige huidtypes komen zowel vet als vocht tekort. Het heeft een fijne structuur en is doorzichtig, vlekkig en fragiel. Er kunnen fijne zichtbare lijntjes voorkomen. Het beschadigt gemakkelijk. Samenvattend dus best een lastig huidtype. Gelukkig biedt de natuur ook hier weer uitkomst met tal van heilzame ingrediënten. De SenSe lijn bevat o.a. de volgende actieve natuurlijke ingrediënten: Aloe vera gel, groene thee extract , panthenol. Behandeling PUURR SENSE   60 minuten € 39,00 Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, hydraterend masker, Zen massage, afsluitende dagverzorging.
Rijpere huid   Boek online
PUURR AGE     49,00  
De huid wordt ouder. Hier ontkomt niemand aan. Door genetisch bepaalde aanleg heeft echter lang niet iedereen evenveel last van zichtbare ouderdomsverschijnselen. Op middelbare en latere leeftijd verzwakt het bindweefsel van de lederhuid. Deze bestaat hoofdzakelijk uit collageen en elastine vezels. De collageen vezels verliezen hun elasticiteit en het vermogen om water te binden neemt ook af, waardoor de huid zichtbaar droog en rimpelig wordt. De Age lijn bevat o.a. de volgende actieve natuurlijke ingrediënten:  amino,-tetrapeptiden, Retinol,vitamine A en E, Hyaluronzuur, amandelolie. Behandeling PUURR Age 60 minuten € 49,00 Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, Zen massage,diep voedend masker, gladder makend serum, afsluitende oog en dagverzorging.
Wat is Puurr?
schoonheidsbehandelingen
Alle huidtypes/  biologisch
PUURR  ORGANIC
Boek online
Geschikt voor alle huidtypes maar zeker de allergevoeligste is deze organic lijn. Een nieuwe lijn gebaseerd op biologische ingrediënten zonder alcohol of parfum. Zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. PUURR Organic is 97% natuurlijk ! Geschikt voor normale, droge, oudere en zeer gevoelige huid!
Behandeling PUURR Organic 60 minuten € 49,00 Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, Zen massage ,diep voedend masker afsluitende dagverzorging.
   49,00
Gevoelige en droge huid   Boek online
De Puurr SenSe behandeling is geschikt voor de droge gevoelige huid. Deze huidtypes komen zowel vet als vocht tekort. De SenSe lijn bevat o.a de volgende actieve natuurlijke ingrediënten: Aloe vera gel, groene thee extract , panthenol. Behandeling PUURR SENSE  60 minuten € 39,00  Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen , Zen massage, hydraterend masker, afsluitende bijpassende dagverzorging.
Rijpere huid   Boek online
De huid wordt ouder. Hier ontkomt niemand aan. De collageen vezels verliezen hun elasticiteit en het vermogen om water te binden neemt ook af, waardoor de huid zichtbaar droog en rimpelig wordt. De Age lijn bevat o.a. de volgende actieve natuurlijke ingrediënt:  amino,-tetrapeptiden, Retinol,vitamine A en E, Hyaluronzuur, amandelolie. Behandeling PUURR Age 60 minuten € 49,00 Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, Zen massage, diep voedend masker, gladder makend serum, afsluitende oog en dagverzorging.
PUURR SENSE         39,00                     
Alle huidtypes/  biologisch
PUURR  ORGANIC            49,00
Geschikt voor alle huidtypes maar zeker voor de allergevoeligste is deze Organic lijn. Een nieuwe lijn gebaseerd op biologische ingrediënten zonder alcohol of parfum. Zeer geschikt voor de meest gevoelige huidtypes. PUURR Organic is 97% natuurlijk ! Geschikt voor normale, droge, oudere en zeer gevoelige huid!
Behandeling PUURR Organic 60 minuten € 49,00 Reiniging, diepte reiniging,onzuiverheden verwijderen Zen massage ,diep voedend masker ,afsluitende dagverzorging.
      Boek online 
Wanneer welness en huid verbetering samen gaan ontstaat Puurr. Op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Veelal bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Er is een toename in de vraag naar producten op een zo natuurlijke mogelijke basis. Echter is hier een prijskaartje aan verbonden, waardoor zij niet toegankelijk zijn voor een ieder. Hier speelt PUURR op in. De huidverzorgingsproducten van Puurr zijn vrij van parabenen, niet op dieren getest en voor elk huidtype is een geschikte variant ontwikkeld. De prijzen zijn opmerkelijk laag door te besparen op dure verpakkingen.
Onze behandelingen:                    
PUURR AGE         49,00                     
 Puurr schoonheidssalon